Geplaatst op

Love box – Liefde Paulo Coelho – Giftbox

Is liefde de essentie van ons leven?

Het pakket bestaat uit:
Het boekje ‘Liefde’. In dit boekje is een schitterende verzameling uitspraken bijeengebracht over de liefde uit het werk van Paulo Coelho. Op elke pagina staat een afbeelding in kleur. De prachtige illustraties zijn gemaakt door Catalina Estrada. Een mooi boekje, compleet met rood boeklintje.

Onweerstaanbare, heerlijke chocolade bonbons en koffie om jezelf mee te verwennen. Dit alles wordt aangevuld met sfeerlichtjes, groene thee en geurstokjes van Happy Yoga. Tot slot nog een fleurige boekenlegger, die wisselt van kleur. Kleuren zijn van invloed op je stemming, net als de liefde.

Het geheel wordt verzonden in een nette brievenbusdoos, ingepakt in gekleurd cadeaupapier. De prijs is exclusief verzendkosten 3,95 euro.

Meer informatie: Liefde

Geplaatst op

Nieuw – Sweat girls box – Meisjes Giftbox

Zoek je een leuk en interessant boek over vrouwen van alle leeftijden?


Het pakket bestaat uit:
Het boek ‘Meisjes’. Martin Bril heeft hierin de mooiste verhalen verzameld over meisjes, vrouwen, moeders en dochters. Meisjes op straat, meisjes bij de bushalte, meisjes in de snackbar, en meisjes op het Binnenhof: Bril kwam ze overal tegen, en hij schreef er zijn leven lang over.

Onweerstaanbare heerlijke zoetigheden zoals melkchocolade, witte kandij en een hot chocolate spoon van echte Belgische chocolade. Daarnaast kun je ontspannen met een roze sfeerlichtje dat de geur van roosjes verspreidt en dansen met een glow in the dark stick. Dit alles wordt verder aangevuld met geurstokjes van Happy Yoga, een witte hartvormige ballon en een roze vlinder. De vlinder staat symbool voor geluk, vrijheid en de liefde.

Het geheel wordt verzonden in een nette brievenbusdoos, ingepakt in gekleurd cadeaupapier. Exclusief verzendkosten 3,95 euro.

Meer informatie: Sweet girls box

Geplaatst op

Nieuw – Sweet Bear box – Liefde en Vriendschap

Zoek je een lief en grappig boekje?

Het pakket bestaat uit:
Het vrolijke prentenboekje ‘Eerst wilde ik je bloemen geven…’. Het cadeauboekje (voor volwassenen) gaat over een grappige beer met hartveroverende illustraties. Een ontroerend, verlegen en soms een beetje een onhandig figuurtje. Hij steelt meteen je hart. Met welk dier kun je nou beter je liefde, genegenheid of vriendschap overbrengen?

Het boekje wordt omringd door pure chocolade, rooibos thee, twee sfeerlichtjes en koffie met een lekkere melkschuimlaag. Daarnaast kun je ontspannen met een onweerstaanbare, heerlijke praline bonbon, die samen met de rode roos staat voor passie en liefde.

Het geheel wordt verzonden in een nette brievenbusdoos, ingepakt in gekleurd cadeaupapier. Exclusief verzendkosten 3,95 euro. Meer informatie: Sweet bear box

Geplaatst op

Nieuw The Journey of life box – Het leven als reis – Gift box

Tijd om jezelf of iemand anders eens te verwennen met een inspirerend boek

Het pakket bestaat uit:
Het boekje ‘Zakatlas van de Belevingswereld’. Dit boekje biedt de toeschouwer een vrolijke blik op de kwesties van het bestaan. Een persoonlijke gids voor het voorkomen (of juist bevorderen) van dwalen op de grootste reis van elk mens, het leven zelf.

Het boekje wordt omringd door heerlijke hazelnoot chocolade, groene thee,  geurstokjes van Happy Yoga en als laatste  verwenkoffie met een onweerstaanbare lekkere melkschuimlaag.

Het geheel wordt verzonden in een nette brievenbusdoos, omwikkeld met gekleurd cadeaupapier. Exclusief verzendkosten 3,95 euro. Voor meer informatie: The Journey of life box

Geplaatst op

Op zoek naar bezieling? – De bezielde wereld van de Indianen -Tweedehands boek

Het innerlijke en spirituele leven van de Noord-Amerikaanse indianen is doortrokken van eenheid: de ononderbroken kringloop van het leven. Eeuwenoude wijsheid in het dagelijks leven. Oude wijsheden aangevuld met prachtige gekleurde illustraties en foto’s. In uitstekende staat. Voor meer informatie: De bezielde wereld van de Indianen

Geplaatst op

Nederland in crisis? – Vrouwen aan de macht Tweedehandsboeken

Vijftig biografieën van heerseressen uit de historie, in full colour. Het aantal vrouwen in de historie dat heerste als keizerin of koningin, presidente of premier, blijft maar bescheiden in de onafzienbare rij mannen die absolute politieke macht uitoefenden. Het is dan ook een elitegroep vrouwen die de hoogst haalbare positie door troonsopvolging of verkiezingen wist te bereiken. Enkele van hen behoren tot de meest aansprekende figuren uit de wereldgeschiedenis. Vrouwen aan de macht vertelt de geschiedenis van enkele waarlijk buitengewone dames: hoe koningin Elisabeth I Groot-Brittannië transformeerde in een wereldmacht; hoe een eenvoudige Duitse prinses als Catharina de Grote de Russische beer introduceerde op het wereldtoneel; het verhaal van de briljante keizerin Wu, de grondlegster van China’s Gouden Eeuw maar ook vrouwen uit de recente geschiedenis wier visie en leiderschap de wereld van vandaag vorm hebben gegeven: Golda Meir, Indira Ghandi, Margaret Thatcher , Benazir Bhutto en Beatrix. Hardcover, 254 blz. 1e druk, 2009. Uitgever: Omniboek, Kampen. Voor meer info:  Vrouwen aan de macht

Geplaatst op

Op zoek naar moderne kunst? – Kunst van de 20e eeuw- Tweedehands boeken

Een schitterend geïllustreerd overzicht van alle kunst van de 20e eeuw.  Zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, nieuwe media en fotografie. Speciale editie. Nederlandstalig. Hardcover cassette met Deel 1 en Deel 2. From Klimt to Koons and everything in between: it’s all here (TASCHEN’s 25th anniversary special edition). Prijs: 6,50 euro . Voor meer info :  Kunst van de 20e eeuw

Geplaatst op

Muziekfestivals ze mogen weer – Gitaren in beeld -Tweedehands boeken

Een mooi moment om je wat meer in de verhalen achter de gitaren te verdiepen, met bijzonderheden over de inspiratie en ideeën achter elk model. Een schitterend geïllustreerd overzicht van meer dan 200 van de invloedrijkste merken en modellen inclusief 5 posters in kleur die de ontwikkeling van de modellen van FENDER, GIBSON, GRETSCH, MARTIN en RICKENBACKER illustreren. Prijs: 12,50 euro.

Geplaatst op

Mooie Napolitaanse romans van Elena Ferrante – Tweedehands boeken

Ferrantes vier Napolitaanse romans, waarin zij met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl vertelt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Ferrante vertelt met het verhaal van Lila en Elena ook het verhaal van een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen. Beide vriendinnen hebben gevochten om te ontsnappen aan de Napolitaanse volksbuurt waar ze opgroeiden. Dit alles tegen de achtergrond van de onrusten in Italië, waar criminaliteit en corruptie hoogtij viert.  De geniale vriendin Deel 1 (niet beschikbaar), De nieuwe achternaam Deel 2, Wie vlucht en wie blijft Deel 3 en Het verhaal van het verloren kind Deel 4. Als nieuw. Prijs 5 euro per stuk.

Het verhaal van het verloren kind  

Wie vlucht en wie blijft

De nieuwe achternaam

Geplaatst op

Met Vegan taart lekker en gezond 2022 in? Tweedehands boek en Vegan.

In ‘Vegan taart’ vind je de lekkerste recepten voor taarten zonder zuivel, geraffineerde suikers en ei. Met deze recepten kan iedereen van taart genieten! Taart is heerlijk, maar niet iedereen kan of wil zuivel eten. Met deze feestelijke veganistische taarten kan iedereen van taart genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een karameltaart met pecannoten of een romige tiramisu? Of van een banoffee-taart en een lekkere mango-cheesecake? Als nieuw. Prijs 4,50 euro.Vegan taart