Geplaatst op

BoekenVoorBoeken staat woensdag 27 oktober van 12.00-17.30 uur weer op de Korremarkt met tweedehands boeken

Slecht weer, tijd om een boek te lezen bij de warme kachel. Dus kom aanstaande woensdag 27 oktober een mooi tweedehands boek uitzoeken op de Korremarkt!

Ook dit keer hebben we een brede selectie boeken bij ons. Verkoop van tweedehands boeken zoals Romans, Thrillers, Informatief en Kinderboeken en Engelse boeken.  Bij aankoop van een boek vanaf 2 euro mag je een gratis boekenweekgeschenk (tweedehands) uitzoeken. Verder zijn er nog 2 dozen kinderboeken voor 1 euro beschikbaar.

Locatie: Floresplein Groningen vóór de Sionskerk / Eyüp Sultan moskee. Aan de Korreweg.

Geplaatst op

Tweedehands boeken verzenden nu goedkoper bij BoekenVoorBoeken

Sinds kort versturen wij naast Post.nl, nu ook tweedehands boeken via DHL. De tarieven zijn gebaseerd op bezorging aan huis. Deze tarieven zijn voordeliger, dus kunnen we u lagere verzendkosten bieden:
• 350 gr – 2 kg: € 3,95 via DHL aan huis
• 2 – 10 kg: € 5,75 via DHL aan huis
• 10 – 20 kg: € 8,75 via DHL aan huis

Wilt u bezorging op een Service Point, dan is dat nog voordeliger. Bij Post.nl bespaart u dan 0,50 ct per pakket en bij DHL bespaart u 1,25 euro per pakket. Dit geldt niet voor een brievenbuspakket. De boeken worden zoveel mogelijk ingepakt in (her)gebruikt verpakkingsmateriaal, om verspilling te voorkomen. Na bestelling worden uw boeken binnen 2 á 3 dagen door DHL of Post.nl bij u bezorgd. NB. in drukke tijden kan dit eventueel langer duren. Meer informatie kunt u vinden op Verzenden

 

Geplaatst op

Kijk ook eens naar het vintage boek FEMINA voor de moderne vrouw uit de jaren ’60

Handboek voor de moderne vrouw en haar gezinsdeel. Deze drie boeken geven een heel mooi tijdsbeeld uit de jaren ’60 weer. Fraai vormgegeven grote boeken met aantrekkelijke illustraties en foto’s. Boeiende onderwerpen uit het verleden en soms verrassend actueel en modern voor boeken uit de jaren 60. Rijk geïllustreerd (foto’s, illustraties, tekeningen). Gedecoreerd kunstleer. Hardcover met omslag en leeslint, 304, 308 en 304 blz. 1e druk, 1962. Uitgever: Erven J.J. Tijl, Zwolle . In hele goede staat, omslag met lichte gebruikssporen. Uniek met omslag. Meer info FEMINA

Geplaatst op

BoekenVoorBoeken staat op 14 juli weer op de Korremarkt

We staan aanstaande woensdag weer op de Korremarkt van 12.00 – 17.30 uur. Ook dit keer hebben we een brede selectie boeken bij ons. Verkoop van tweedehands boeken zoals Romans, Thrillers, Informatief en Kinderboeken en extra veel Engelse boeken. Voor 0,50 ct kunnen kinderen een cadeautje grabbelen.  Locatie: Floresplein Groningen vóór de Sionskerk / Eyüp Sultan moskee. Aan de Korreweg. zie ook https://www.facebook.com/search/top?q=korremarkt

Geplaatst op

Warme dag op de Korremarkt, veel mooie boeken verkocht

Het was afgelopen woensdag een hele warme dag, maar toch waren er genoeg mensen die de markt even een bezoekje brachten. Er werden diverse boeken verkocht zoals: Caesarion van Tommy Wieringa, Een huis in Engeland van Maarten Asscher en Het cultureel woordenboek van G.A. Kohnstamm en H.C. Cassee . Daarnaast werden er prentenboeken en diverse Engelse romans (o.a. Oscar Wilde) verkocht. Opvallend was dat ook bijzondere, antiquarische boeken zoals Elfje Twaalfje met een singeltje van Martine Bijl en Hans de Torenkraai, plaatjesboek van Verkade werden verkocht.  Een geslaagde dag voor iedereen.

Geplaatst op

Nog een leuk boek nodig voor de vakantie of voor lekker thuis? Kom naar de Korremarkt op woensdag 16 juni.

We staan aanstaande woensdag weer op de Korremarkt van 12.00 – 17.30 uur. Ook dit keer hebben we een brede selectie boeken bij ons. Verkoop van tweedehands boeken zoals Romans, Thrillers, Informatief en Kinderboeken. Nu ook twee dozen Engelse boeken. Locatie: Floresplein Groningen vóór de Sionskerk / Eyüp Sultan moskee. Aan de Korreweg.

Geplaatst op

Korremarkt gezellig en succesvol

Het was afgelopen woensdag een schitterende dag, veel mooie boeken verkocht. Diverse boeken zoals: Dat kan niet waar zijn van Joris Luyendijk, prentenboek Kijk en zoek mee. Dieren in de stad, De Griezelbus van Paul van Loon, boek van U2, Vijand van de Russische staat van Bill Browder, Selected works of Virginia Woolf en Twaalf van Tessa Kiros, kookboek over de Toscaanse keuken. Dankzij de versoepelingen en het terrasweer was er een positieve sfeer op de markt aanwezig. Iedereen was blij weer naar buiten te kunnen  gaan en te genieten van de vrijheid. Ik vond het dan ook een eer om de spits te mogen afbijten.

zie ook https://www.facebook.com/Korremarkt

Geplaatst op

Woensdag 28 april van 12.00-17.30 uur Korremarkt

Hoera, ik mag weer boeken verkopen op de Korremarkt. Locatie Floresplein in Groningen. Een breed assortiment aan boeken wordt aangeboden, zoals thrillers, romans, kinderboeken en informatieve boeken. Ook Engelse en Spaanse (tijdelijk) boeken. Daarnaast zijn er voor moederdag speciale boekenpakketjes samengesteld. Uiteraard zijn deze pakketjes voor iedereen geschikt.

Ik verheug me erop jullie weer te zien. Komt allen! Voor meer informatie Korremarkt