Retourneren

Herroeping

Download hier het Formulier voor herroeping Boekenvoorboeken.

Retourneren

Heeft u een product besteld op Boekenvoorboeken.nl en wilt u retourneren? Neem dan onderstaande informatie aandachtig door.

Retourregels

  • Voor uw bestellingen op Boekenvoorboeken.nl geldt een zichttermijn van 14 kalenderdagen. Dit gaat in op het moment dat het bestelde artikel bij u in uw bezit is. Uitsluitend binnen deze termijn kunt u artikelen retourneren.
  • U kunt uw bestelling – of een deel daarvan – alleen retourneren als het onbeschadigd is.
  • Digitale producten (e-Books en luisterboeken als mp3) kunnen niet worden geretourneerd.
  • We nemen alleen retouren in ontvangst die zijn voorzien van een pakbon en/of een retourbon – de retourbon kunt u eenvoudig zelf online aanmaken. Dit geldt zowel voor retourneren per post als terugbrengen van het boek op het vestigingsadres. Indien u het boek wilt terugbrengen op ons adres, dan dient u telefonisch of online een afspraak te maken via ons contactformulier.
  • Kunt u de retourbon onverhoopt niet printen (u heeft geen printer)? Dan dient u het retournummer dat op de gemaakte retourbon staat te allen tijde op de pakbon of de verpakking te vermelden. Anders kunnen wij uw retour niet verwerken.
  • U kunt retourneren per post. Woont u in Nederland of België? Dan verzendt u uw bestelling inclusief pakbon en/of retourbon naar Goudsbloemstraat 70, 9713 PC Groningen. Als u uw retourbon om een of andere reden niet kan printen, schrijft u dan het retournummer dat op uw retourbon staat op de pakbon of de verpakking.
 • Risico en kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening tenzij u een verkeerde of beschadigde order heeft ontvangen.

Retourzendingen die niet aan onze retourregels voldoen, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Welk bedrag wordt geretourneerd?

Wij retourneren – onder voorbehoud – het bedrag dat vermeld staat op de retourbon. Dit bedrag is door ons vooraf berekend op basis van:

  • de aankoopsom van uw retournering.
  • de door ons gemaakte verzendkosten: van onze winkel naar uw adres.

Onze administratie behoudt zich het recht om na definitieve controle van de retournering het bedrag op de retourbon aan te passen.

Heeft u vragen over het bedrag op de retourbon? Neem dat altijd vooraf contact op met onze klantenservice.